25 Aug 2009

5 Знака че той е готов да се виждате отново

Любов image

Минало е известно време, откакто сте се разделили с приятеля си?

Сега си давате сметка, че сте направили голяма грешка и постоянно мислите за него. Може би той е бил единствения и сега си го искате обратно. Ето 5 знака, че той е готов за това.

  1. Когато се срещнете, става нервен. Ако се случи да налетите на него в магазина, ресторанта или на улицата става ли изведнъж нервен, срамежлив или непохватен? Ако все още имате такъв ефект върху него, най-вероятно нощем не излизате от мислите му.

  1. Продължава да ви се обажда без причина. Жените често пропускаме този знак. Повечето от нас вярват, че можем да останем просто приятели след раздялата с любимия. Ако той продължава да ви се обажда, уверявам ви, че не се интересува просто как върви работата ви, той ви иска обратно.
  2. Разпитва за вас общи приятели. Били заедно известно време, със сигурност имате общи приятели и познати. Ако приятелите ви казват, че бившият ви приятел често пита за вас, това е знак, че все още има чувства.
  3. Новата му приятелка прилича на вас. Ако бившият ви се среща с момиче, което прилича на вас, приемете го като комплимент. Това означава, че сте в мислите му през повечето време и все още иска да е с вас.
  4. Срещате се на ваши любими места. Ако двамата сте имали любим ресторант, клуб, плаж и той продължава да ходи там, вероятно иска да ви види. Мъжете са много по-сантиментални, отколкото сме склонни да вярваме. Това е знак, че му липсват нещата, които сте правили заедно.

Ако знаците са налице и вие се чувствате по същия начин към него, защо да чакате. Предприемете действие и до следващата седмица той ще е ваш отново.

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2009 ArHackers Designed by EluneZ